top of page

SERVICES

Artie`s Gym is de idelae mix van professionaliteit en gezelligheid! In ons fitnesscenter kunt u onder deskundige begeleiding goed aan uzelf werken.

           GRATIS BEGELEIDING

 

Voor een optimaal resultaat moet het complete plaatje kloppen
Gezond eten, goed bewegen, balans tussen werk en prive en je lekker in je vel voelen. Artie`s Gym biedt u begeleiding waarbij uw complete leefstijl onder de loep wordt genomen. Afhankelijk van uw doel krijgt u leefstijlcoaching, voedings- en trainingsbegeleiding.

           GRATIS VOEDINGS ADVIES

 

Minder eten zal er niet voor zorgen dat de weg naar je streefgewicht behaald word, vanwege het hongergevoel wat je krijgt en de energie die je mist. Daarnaast betekent meer spiermassa een hogere vetverbranding. Als je te weinig eet dan ga je voedingsstoffen missen die nodig zijn voor de spieren.

Wij stellen een persoonlijk voedingsschema voor je op waarmee je op een verantwoorde manier je gewicht onder controle krijgt, je spiermassa behoud zonder echt honger te lijden.

received_516546252522392.jpeg
           CARDIO TRAINING

 

Naast krachttraining begeleiden we u ook graag met cardiotraining. Cardio betekent letterlijk “voor je hart”. Van een ideale situatie is sprake als je je gewicht goed onder controle hebt en een stevig figuur kunt houden en daarbij ook nog eens een goede conditie hebt. Het is een uitstekende manier om je hart en longen te versterken en om extra calorieën te verbranden. Er zijn bij ons ook specialefitnessabonnementen voor 50-plussers. Op deze manier blijft u fit en gezond!

           MUSCLE TONE

 

Muscle Tone is de mate van zichtbaarheid van je spieren, ook wel bekend als defenitie.

Als je Muscle Tone hebt betekend dat je de buitenlijnen van de spieren onder de huid kunt zien. Iedereen heeft spieren maar niet iedereen is `toned`of gedefinieerd hetgeen de spieren zichtbaar maakt.

           CORE STRENGTH

 

Core strength & stability training is gericht op het trainen van de rompspieren.

Met sterke rompspieren is er een sterke basis van waaruit alle (explosieve) bewegingen kunnen beginnen.

Er ontstaat een perfecte lichaamshouding met sterke buik- en (onder)rugspieren.

Core strength & stability training zorgt tevens voor blessure preventie.

           Fybromyalgie en Fitness, een goede combi.

Ondanks alle pijn en vermoeidheid toch willen sporten, komt je dat bekend voor ? Lees dan verder want je hebt de oplossing gevonden.

Bij Artie`s Gym kun je namelijk sporten op je eigen niveau en onder deskundige begeleiding, samen gaan we er voor zorgen dat je weer gaat bewegen.

Niet alleen sporten maar ook een luisterend oor, tips en weetjes over hoe je de baas word over de fibromyalgie en niet andersom.

Als dit je streven is ben op het juiste adres bij Artie`s Gym ; kleinschalig en doeltreffend door persoonlijke begeleiding. Voel je welkom en ervaar de gezellige sfeer die het tot een grote familie maakt.

Regina en Art.

bottom of page